Usårlig

bli sjef i eget hode og slå oddsen

av (forfatter) og Lisbeth Kristoffersen (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2023 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (4 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Are Skårs eksemplar av Usårlig - bli sjef i eget hode og slå oddsen

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Endelig på norsk! David Goggins er et av verdens største TikTok-fenomen, kjent som et forbilde for unge gutter og menn som ønsker å mestre en større del av tilværelsen og forberede seg fysisk eller mentalt.

For David Goggins var barndommen farget av fattigdom, fordommer og fysisk mishandling. Men gjennom selvdisiplin, mental utholdenhet og hardt arbeid forvandlet Goggins seg fra en deprimert, overvektig ung mann uten fremtid til et ikon for det amerikanske forsvaret og en av verdens beste utholdenhetsutøvere.

Goggins er den eneste mannen i historien som fullførte elitetrening som Navy SEAL, Army Ranger og Air Force Tactical Air Controller. Han har satt en rekorder i en rekke ultraløp og har blitt omtalt av Outside magazine som "The Fittest (Real) Man in America".

I boken USÅRLIG deler han sin forbløffende livshistorie og viser en vei som alle kan følge for å trosse smerte, knuse frykt og nå sitt fulle potensial. Boken beskriver blant annet "the 40% rule", en overbevisning om at de fleste av oss bare utnytter 40% av kapasiteten vår.

Bokdetaljer

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2023

Format Heftet

ISBN13 9788234716683

EAN 9788234716683

Genre Personlige beretninger

Omtalt person David Goggins

Språk Bokmål

Sider 352

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 1 1 0 0

Bokomtaler

Som bok er biografien om David Goggins spennende, lettlest og actionfylt så det holder! Særlig i begynnelsen er språket dog litt i overkant vulgært synes jeg, mye banning og slikt, antagelig for å understreket at han hadde en fryktelig barndom, for det er det ingen tvil om at han hadde. Men for meg trekker det litt ned på helhetsinntrykket.

Ellers er jeg i grunnen glad jeg ikke er gift med en mann som synes kone og barn bør være fornøyde om de får et par timer sammen med ham på ettermiddagen mellom treningsøktene hans...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket