Historien er facsinerende, og fortellerevnen er fortreffelig, men det blir litt langtekkelig i blant. Forferdelig lange kapitler, og vanskelig å finne naturlige steder å legge boka fra seg. Lett å glemme hva som skjedde sist, hvis jeg ikke leste hver dag. Og det gjorde jeg ikke... Jeg var kjempefornøyd da jeg kjøpte den, men fikk denne kommentaren fra min fetter: "Den er utrolig bra, men du blir aldri ferdig med den." Det viste seg at han traff spikeren så innmari midt på hodet... Men jeg har store planer om å begynne på nytt en dag! Boken som er kåret til verdenshistoriens beste bok, må jo bare leses :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg tykkjer eigentleg at eg fekk mest ut av boka som eit tidsbilete frå barokken i Spania. Dessutan tek eg sikkert mange fleire referansar, eg trong nemleg ikkje lesa langt i den neste boka eg byrja på før Quijote vart nemnd!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ble fristende å svare at du bør ta en tur til Bjørvika. Don Quijote i flott ballettoppsetning, gir deg historien på tre timer :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har sett oppsetjinga (og reiste til Spania dagen etter), heilt fantastisk - men dette er berre om eit bimotiv i heile romanen. Ikkje desto mindre er ballettversjonen heilt topp, med imponerande dansing til spanskinspirert musikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres helt utrolig ut at alle historiene i denne boken kan "vises" på tre timer :-) Da antar jeg at du har lest boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitLailaStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtBeathe SolbergHeidi HoltanJulie StensethPi_MesonChristofer GabrielsenalpakkaGrete AmundsenFinn Arthur JohansenIngunn STine SundalAkima MontgomeryTrude JensenLabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KRandiTone Maria JonassensiljehusmorAnniken Røil