Hei, jeg har lyst å komme med et par anbefalinger her. To bøker av Elin Hansen!

Debutromanen som kom i 2019, og som heter «Ildtunger», er en historisk roman fra hekseprosessene i Finnmark på midten av 1600 tallet. En spennende og gripende roman basert på virkelige hendelser. Godt skrevet, og en bok til ettertanke.

Den siste boken Elin Hansen har skrevet heter «Fremmed» Den tar utgangspunktet i hungersnøden på nordkalotten, og mennesker fra Finnland som flyktet til kysten i Finnmark. Hovedpersonen Laura i denne boken er etterkommer etter Siri i den første boken «Ildtunger»
Spennende bok som tar for seg en kvinnes urokkelige kamp for sine barn og seg selv, en sterk og fremmed kvinne i et nytt land, med nye kulturer og språk.

Begge bøkene anbefales på det sterkeste.
Den siste boken er omtalt på NRK sine sider:
https://www.nrk.no/kvensk/1.16573364

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

LabbelineEgil StangelandTove AlmaPiippokattaHarald KTanteMamieRandiTone Maria JonassensiljehusmorKirsten LundAnniken RøilReidun Anette AugustinTerje MathisenLilleviJulie StensethAnn ChristinPirelliBenedicteritaolineVannflaskeTove Obrestad WøienAnne LiseAvaThereseEllen Berg InstefjordFyodor YovavichEli HagelundLars MæhlumThomas Heie H.Stig THeidi LAmanda ABjørg RistvedtHelge-Mikal HartvedtReadninggirl30Akima MontgomeryIreneleserHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud