En langsom bok....selv om jeg leste den ganske fort. Dramatikk med små bokstaver, den ble mer og mer fascinerende jo lenger jeg leste. Noe var likevel litt langdrygt, scenene i nåtid med Ted og Elina var litt kjedelige i starten, jeg ville tilbake i tid og lese om Lexie og Innes - men etterhvert ble jeg fanget av begge historiene.

Lexie er en av mine favorittpersoner i sommer, sammen med Mary i "Slammerkin". Litterære personer, altså. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ingen spesiell interessant kommentar fra meg, men jeg følte likevel for å legge igjen noen ord om hovedpersonen Lexie. Det er ikke stort av handlingen som fremdeles er festet i min hukommelse, men jeg husker min begeistring over henne. - Absolutt en av de bedre skikkelsene jeg har blitt kjent med i løpet av de siste årenes romanutgivelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God bok, men nådde ikkje opp til den forrige boka "Hva skjedde med Esme Lennox".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likte begge bøkene veldig godt, men held ein knapp på "Hånden som først holdt min". Kunne godt tenke meg å lese fleire av bøkene til Maggie O'Farrell, men det ser ut til at dette er dei einaste som er oversette til norsk. Er det nokon som har lese bøkene hennar på engelsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte eg veldig godt. Etterkvart som eg skjønte korleis historiene hang saman blei det meir og meir fascinerande. Fortidshistoriene var dei beste, men historia til Ted og Elina var gode og. Anbefalast!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av mine favoritter! Synes ikke boka er langsom, tvert imot ble jeg med en gang fanget - og leste med stor interesse om Lexie og Innes, og fikk sterk sympati for Lexie. Den parallelle historien om Ted og Elina var også fengslende, regner med at nybakte mødre kjenner seg igjen i Elina: som problemer med amming, mangel på søvn og kanskje også en svigermor som ikke er spesielt sympatisk skildret i boka. Språk er også bra, og jeg liker bøker som ikke er altfor lange. Denne boka er på 329 sider, akkurat passe! Hadde ikke hørt om forfatteren tidligere, nå skal jeg lese andre bøker hun har skrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg! Nettopp ferdig med boka,og jeg likte den godt når jeg kom godt i gang med den. Litt langsom i starten,men etterhvert gikk det bedre:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise