Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 29 sitater

Han hadde tilbragt for lite tid med romaner, tenkte han. Nå skulle han lese dem alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Handikappede har aldri kommet heldig ut av langvarige kriser, sa han. Ofte er de de første som ryker med. Men ikke Sensei Arntzen. Han skulle bli den siste handikappede i byen, kanskje i hele landet. Han hadde en manuell rullestol til bruk når strømmen gikk. Den hadde en dolk montert under setet, slik at han kunne stikke de som prøvde seg. Han demonstrerte for Doppler hvordan det skulle skje. Rett i strupen var mest hensiktsmessig, mente han. Dolken innføres vannrett med stor kraft to-tre centimeter under strupehodet. Det fikk folk til å tenke seg om, hevdet Sensei Arntzen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår meg ikke på deg, sa Solveig da de kjørte hjemover.
Jeg forstår meg ikke på deg heller, sa Doppler.
Men jeg tror at jeg i enda større grad ikke forstår meg på deg, sa Solveig.
Jeg tror du har rett, sa Doppler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han ville ha brukt betraktelig kortere tid dersom avskjeden med Bongo ikke hadde utartet. Men det gjorde den. Til gagns. Det ble et vanskelig og tungt farvel. Doppler avleverte ham på en kennel for hjortedyr som av ulike årsaker ikke hadde det helt bra, men som eieren, en ung entusiast, var fast bestemt på å tilbakeføre til vill tilstand. Det spørs med han der, hadde entusiasten sagt da han så hvordan Bongo strøk seg katteaktig mot Doppler og ville klappes og koses med i ett sett. Det spørs, sa han ettertenksomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Livet er uansett en eneste stor unntakstilstand," tenkte han. "Stillhet og ingenting på begge sider og livet i midten. Hivs ikke det er unntakstilstand, så vet ikke jeg."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egil Hegel var, dessverre, det som vel må kalles en pen mann, konstanterte Doppler. Han hadde irriterende jevne ansiktstrekk. Han var helt symmetrisk. Alt som fantes på den ene siden av ham fantes også på den andre. Kvinners hjerner henger seg opp i symmetri, husket Doppler å ha lest. De er programmert for å oppsøke det. Det ujevne vil de ikke ha. Det regelmessige gir dem eggløsning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Faen, tenkte Doppler. Unger. Snur man ryggen til dem et øyeblikk så vokser de opp og blir til folk som om det var det mest naturlige i verden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Kvinners hjerner henger seg opp i symmetri, husket Doppler å ha lest. De er programmert for å oppsøke det. Det ujevne vil de ikke ha. Det regelmessige gir dem eggløsning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egil Hegel hadde tross alt hanket inn 73.400,- i måneden. Det var ingen småsum. Det var nok til både pellets og mat og hemningsløse all inclusive-ferier i hvilket underprivilegert land som helst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tiden hadde bare blitt registrert som intervaller mellom gjøremål og hendelser. En uke hadde vært timene og minuttene mellom fredagenes tacomiddager, et år intervallet mellom hver gang det gjaldt å se ned i gulvet for ikke å bli valgt til klassekontakt eller foreldrerepresentant i foreldreutvalget.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Ellen Berg InstefjordAkima MontgomeryIreneleserTanteMamieHeidiTore OlsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagMalinn HjortlandAmanda ASynneMHarald KHilde VrangsagenIngeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorHeidi HoltanVannflaskeJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne Myklebust