En menneskesjel er en ting, som bare har betydning for den som selv har en sjel. En stor del av menneskeheten har ingen. Og de som har en, tar seg vel i vare for å utlevere den. Det er derfor opplevelsen er så voldsom, når en ved et førstegangs møte kjenner berøringen av det man kaller et menneskes sjel.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er en fantastisk bok, dessverre lånte jeg min vekk for mange år siden og fikk den aldri tilbake. Og jeg er for alltid lei meg for av Torborg Nedreaas ikke fikk skrevet den siste boken om Herdis. Hun sa en gang i et intervju at det skulle bli en trilogi, og at Herdis går i brønnen. Til slutt. Jeg kjenner ilinger langs ryggraden når jeg skriver det. Den boken var en av min tidlige ungdoms store leseropplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteTheaEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseKirsten LundAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitLailaStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtBeathe SolbergHeidi HoltanPi_MesonChristofer Gabrielsen